e-shop login

AfhaalCenters


AfhaalcenterBouwCenter HCI beschikt over complete

AfhaalCenters met professioneel gereedschap en materialen van uitsluitend topmerken. Het assortiment bestaat uit gereedschappen, kitten, ijzerwaren, pvc, chemische bouwstoffen, elektra, etc. Maar ook bevestigingsmateriaal, stukadoors-

materiaal, werk- en veiligheidskleding en installatiemateriaal. Afgestemd op de dagelijkse praktijk van timmerlieden, metselaars, tegelzetters en stukadoors en voldoen daarom aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Voorraad

De AfhaalCenters van HCI zijn opgezet volgens de one-stop-shoppingformule. Klanten kunnen voor al hun materialen terecht op één plek, door een breed assortiment voorraadartikelen garandeert BouwCenter HCI dat klanten voor vrijwel alle gewenste producten bij de AfhaalCenters terecht kunnen. Dat bespaart tijd en geld. Ook het aanhouden van een eigen voorraad is hierdoor overbodig, De materialen kunnen bovendien direct worden meegenomen of ze worden op verzoek “just in time” op de bouwplaats afgeleverd, snel en volgens afspraak.

 

Gemak

Kwaliteit, gemak, snelheid en het bieden van een complete oplossing zijn de belangrijkste doelstellingen van het AfhaalCenter. Door de uitgekiende routing en de zorgvuldige presentatie is alles gemakkelijk te vinden. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met vragen of voor een gedegen advies kan men altijd terecht bij de goed opgeleide medewerkers. Zo wordt ”shoppen” in het AfhaalCenter van HCI wel heel aantrekkelijk.

 

Klanten van de HCI AfhaalCenters kunnen rekenen op deskundige informatie en nuttige tips over alles wat met bouwen en bouwmaterialen te maken heeft.

 

Fotogalerij AfhaalCentersAfhaalcenter panorama

Onze vestigingen
Hengelo (Gld)
Ulft
Zevenaar
Elst

Bezoekadres

Kruisbergseweg 13

T (0575) 46 81 81

7255 AG Hengelo (Gld)

F (0575) 46 10 82

E-mail: info@bouwcenterhci.nl

KvK Centraal Gelderland te Arnhem 08031911


Meer informatie

BouwCenter Private Label

Casa Data (Kosten en techniek)