e-shop login

Hout en plaatmateriaal


Hout en PlaatBouwCenter HCI:

Specialist in hout- en plaatmateriaal

Behalve bouwmaterialen en gereedschappen heeft BouwCenter HCI een uitgebreid assortiment hout en plaatmateriaal. Een uitgebreide keuze gecombineerd met een uitstekende service. Service die zich vertaalt in een helder advies en in bezorging op locatie op de afgesproken tijd. Een open deur? Wij vinden van niet: onze medewerkers beschikken over specifieke kennis van hout en plaatmateriaal. Zij adviseren u graag over welk materiaal het best voldoet bij uw toepassing.

 

Directe inkoop

BouwCenter HCI koopt bijna alle materialen zelf in bij de bron, voornamelijk in Europese landen. BouwCenter HCI is daarbij continu op zoek naar kwaliteitsleveranciers met bijzondere producten en extra toegevoegde waarde. Door dit rechtstreekse contact kan BouwCenter HCI eisen stellen aan kwaliteit. Eisen waar u als klant direct van profiteert: de beste materialen tegen een prima prijs. Hout Het hout is en verschillende vormen en in diverse maten en uiteenlopende lengtes verkrijgbaar: van nat, ruw en bewerkt (met name geschaafd) tot eindproduct. Ook afwijkende maten, specifieke bewerkingen en specifieke eindproducten zijn snel leverbaar. Naast timmerhout heeft BouwCenter HCI een evenwichtig programma hardhout en tuinhout. Vanzelfsprekend houden we rekening met een zo beperkt mogelijk belasting van het milieu.

 

Machinaal gesorteerd balkhout

Om hout veilig en betrouwbaar in constructie toe te passen, moet het worden beoordeeld op belastbaarheid. Dit gebeurd machinaal, omdat dit de meest betrouwbare en objectieve methode is. Elk gesorteerd deel voldoet aan de richtlijnen uit het Bouwbesluit, te herkennen aan een stempel. Machinaal op sterkte gesorteerd vuren balkhout bieden wij aan in de sterkteklassen C-18 en C-24. Het is beschikbaar in verschillende kopmaten. BouwCenter HCI voldoet hiermee nu al aan de toekomstige CE-markering. Vuren balkhout van BouwCenter HCI is dan ook uiterst betrouwbaar en veilig.

 

Houtproducten

Hout en Plaat 1Ons assortiment houtproducten bestaat onder meer uit kozijn- en raamhout, boeidelen, gevelbekleding, plinten, koplatten, glas-

latten en timmerhout. Producten die verkrijgbaar zijn in vuren, hardhout en MDF.

 

Plaatmateriaal

Nagenoeg alle soorten plaatmateriaal voor het bekleden van wanden, plafonds, gevels en vloeren hebben we op voorraad. Enkele voorbeelden zijn hardboard, MDF, diverse interieur-

triplexen, Okoumé WBP, OSB, underlayments, multiplex voorzien van een grondlaag of paintfilm, betonplex, kunststof gevelbeplating en overige gevelbekleding. Daarnaast behoren brandwerend plaatmateriaal en gipsplaten voor plafonds en wanden tot het assortiment.

 

Deuren en Kozijnen

In onze uitgebreide collectie luxe houten binnendeuren en buitendeuren voor uiteenlopende toepassingen vindt bijna iedereen wat hij zoekt. Zowel binnen- als buitendeuren zijn er in vele variaties. Van nostalgisch tot modern, van klassiek landelijk tot hedendaags. Onze buitendeuren voldoen aan de moderne eisen van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en energiezuinigheid. Ze zijn weerbestendig en leverbaar in diverse kleuren en structuren, of geheel volgens specifieke wensen van de klant.

 

Bekijk hier het assortiment van Hout en Plaatmateriaal

Bekijk hier de folder van hout met de specificaties

Bekijk hier de leaflet van tuinhout

Fotogalerij Hout en Plaatmateriaal

 

Klik hier voor meer informatie betreffende Hout en plaatmateriaal

Onze vestigingen
Hengelo (Gld)
Ulft
Zevenaar
Elst

Bezoekadres

Kruisbergseweg 13

T (0575) 46 81 81

7255 AG Hengelo (Gld)

F (0575) 46 10 82

E-mail: info@bouwcenterhci.nl

KvK Centraal Gelderland te Arnhem 08031911


Meer informatie

BouwCenter Private Label

Casa Data (Kosten en techniek)