e-shop login

Deuren, wand en plafond


Met deuren uw eigen karakter

 

Uw huis is klaar!

Deuren1Uw nieuwe keuken en badkamer, met zorg uitgekozen meubels en fraaie accessoires sieren de woonruimte. Uw favoriete kleuren komen terug in het interieur en op de wanden en vloeren. Het huis is helemaal in uw eigen stijl en sfeer. Dit is echt uw thuis! Echter….de deuren passen niet (meer) bij uw smaak. Ze zijn te standaard. HCI heeft een groot assortiment deuren die passen bij uw eigen stijl en sfeer. Als vanzelf voegen ze iets heel bijzonders toe aan uw woning.

 

Draaien en schuiven

De meest voorkomende deuren zijn draaideuren, veelal in enkele uitvoering. Er zijn ook draaideuren leverbaar in dubbele uitvoering, wat veel doorgangsruimte oplevert en zeer fraai oogt. Als de vrije draairuimte van de deur een rol speelt, kan gekozen worden voor een schuifdeursysteem. Eventueel is het systeem weg te werken in een dubbele wand.

 

Glaspanelen

Glaspaneeldeuren zorgen voor extra licht en ruimtelijkheid. Glas kan privacy bieden en toch licht doorlaten als gekozen wordt voor mat glas. Door toepassing van glas-in-lood ontstaat een sfeervolle inval. Of laat u in onze showroom inspireren door de vele mogelijkheden van veiligheidsglas in paneeldeuren.

 

DeurenArchitraven

Met architraven maakt u uw deur helemaal af. Architraven zijn sfeervolle sierlijsten die in dezelfde kleur als uw deur kunnen worden afgelakt, maar ook in een contrasterende kleur kunnen worden geleverd.

 

Beslag

Uw deuren zijn natuurlijk niet af zonder bijpassend deurbeslag. Kies bij ons uw deurgrepen, slotplaten, huisnummers en brievenbussen, in stijlvol messing of tijdloos RVS

 

Bekijk hier het assortiment van deuren

Fotogalerij Deuren

Neem ook eens een kijkje bij BinnenHuisCenter HCI

 

Klik hier voor meer informatie betreffende deuren

Onze vestigingen
Hengelo (Gld)
Ulft
Zevenaar
Elst

Bezoekadres

Kruisbergseweg 13

T (0575) 46 81 81

7255 AG Hengelo (Gld)

F (0575) 46 10 82

E-mail: info@bouwcenterhci.nl

KvK Centraal Gelderland te Arnhem 08031911


Meer informatie

BouwCenter Private Label

Casa Data (Kosten en techniek)